Am luat somon afumat, cam 150 gr, din care jumatate am tocat putin mai marunt. Am mai tocat si jumatate de legatura de marar iar intre timp Alex a decojit o lamaie.
Astfel, am pus intr-un blender crema de branza de capra, smantana dulce, somonul si mararul tocat, putina sare si piper si am amestecat bine pana s-a omogenizat. Am pus pasta putin la frigider si intre timp am pregatit painica, la fel ca pentru reteta: bruschete cu rosii.
Am uns cu pasta fiecare feliuta de paine, apoi am adaugat un sfert de felie de lamaie decojita, pe care am acoperit-o cu fasii de somon (cealalta jumatate, pe care nu am tocat-o).
Au iesit astfel niste tartine delicioase, pentru care ingredientele au fost:
- 150 gr somon afumat
- o lingura de crema de branza de capra
- 6 linguri de smantana dulce
- jumatate de legatura de marar
si pentru paine:
- o bagheta de paine
- 4 catei de usturoi
- 1 crenguta de busuioc (3 frunze)
- 1 lingura de ulei de masline extravirgin
- sare si piper dupa gust
Andreea
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu