miercuri, 18 iunie 2014

Frigarui cu mozzarella, pepene galben si prosciutto crudo

 Una dintre retetele pregatite anul acesta de ziua mea este cea de frigarui cu mozzarella, pepene galben si prosciutto crudo. O reteta foarte simpla, dar si foarte gustoasa, care a fost si foarte apreciata de invitati.

Pentru inceput, se ia jumatate de pepene galben care se taie cubulete potrivite (se va infige pe scobitoare, deci nu taiati cubuletele prea mari). Separat, taiati sfere de mozzarella pe jumatate.
Prosciutto Crudo se taie fasiute (am taiat fiecare felie in 5 fasii), preferabil direct pe plastic ca sa fie mai usor de desprins ulterior.
Se infig apoi pe rand, pe o scobitoare, ingredientele: pepene galben, prosciutto crudo si mozzarella.

In final, frigaruile se pot servi pe un platou sau pe o farfurie, dupa preferinte.
Ingredientele necesare pentru aproximativ 8 portii sunt:
 - jumatate de pepene galben
 - 20 sfere de mozzarella
 - 70 gr prosciutto crudo


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu